Emil Boc a premiat elevii cu media 10 la BAC: 1.000 de oei, flori și o diplomă

 

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a premiat pe cei şapte absolvenși care au luat BAC -ul cu media zece.

 

Aceşti admirabili tineri clujeni au demonstrat că se poate face performanţă în educaţie, în învăţământ. Au luat media 10 la Bacalaureat iar acum se pregătesc de universitate. Îmi doresc să îi avem la Cluj şi după finalizarea universităţii, în domeniul pe care îl vor alege. I-am felicitat pentru rezultat şi le-am spus că au luat un start extraordinar în viaţă, să îmbine partea de educaţie cu cea de distracţie, pentru că urmează cea mai frumoasă perioadă din viaţă, cea a studenţiei. Le-am spus că, în acelaşi timp, să acorde şi distracţiei, dar şi învăţământului şi cărţii, timpul necesar, aşa cum au făcut-o şi până acum”, a spus Boc.

 

Cei șapte absolvenți de zece sunt Ioana Bechet, Tabita Popan şi Andrei Oltean de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”, Georgiana Bora, absolventă a Liceului Teoretic ”Avram Iancu”, Adelina Haş, de la Colegiul Pedagogic ”Gheorghe Lazăr”, Oana Mustea de la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” și Alexandra Neag, de la Liceul Teoretic “Gheorghe Şincai”. 

 

Cei șapte au primit câte 1.000 de lei din partea Primăriei Cluj-Napoca. 14.000 de lei primesc și profesorii care i-au instruit: 6.000 de lei pentru Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”, 2.000 de lei Colegiului Naţional Pedagogic ”Gheorghe Lazăr”, 2.000 de lei Liceului Teoretic ”Avram Iancu”, 2.000 de lei pentru cei de la Liceului Teoretic ”Gheorghe Şincai” şi 2.000 de lei pentru cei de la Liceului Teoretic „Lucian Blaga”. 2.000 de lei va primi şi Liceul Teologic Adventist „Maranatha”. 

 

Una dintre clujencele cu ZECE la BAC mai are două surori care au luat tot ZECE, anii trecuți - FOTO

 

Eleva de ZECE de la Șincai pleacă în Anglia la facultate: Pregătirea nu e la fel de bună la noi - VIDEO

Comentarii Facebook