Joi 2 Februarie

Un student acuza ca politistii din Cluj l-au batut cu bestialitate in fata la Janis la Stuf VIDEO EXCLUSIV

 

Un student clujean ii acuza pe politistii de la Sectia 1 ca l-au batut cu bestialitate. Eduard Dziubinski a fost scos cu catusele din clubul Janis la Stuf si bagat in duba, unde a fost snopit in bataie.

 

Eduard are 22 de ani si este student in anul intai la Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB Cluj, iar incidentul a avut loc sambata dimineata, 29 octombrie, in jurul orei 5.00.

 

"Eu eram cu niste prieteni in Janis la Stuf si am comandat doua shoturi. Cand am bagat mana in buzunarul stang mai aveam doar un leu. I-am spus tipei de la bar sa ma astepte putin ca ma duc pana la garderoba sa imi iau restul de bani, mai aveam 700 de mii de lei in geaca. Nu stiu ce a inteles ea, dar cand am dat sa ma intorc erau doi politisti si m-au luat pe sus si m-au dus cu ei la sectie. Le-am spus ca am banii si pot sa platesc, dar au inceput sa traga de mine. m-am enervat si m-am smucit putin si eu. M-au luat pe sus, m-au imobilizat, mi-au pus catusele si m-au aruncat in duba. M-am julit pe fata cum m-au aruncat si mi-au tras cateva bastoane in tampla si nu mai stiu ce s-a intamplat. M-au adus la spital si au zis ca eram recalcitrant, dar dupa ce mi-au tras cateva bastoane nu cred ca ar fi nimeni calm", a povestit Eduard Dziubinski.

Sambata dimineata la ora 6.00 tanarul a fost internat la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca, la sectia inchisi. "Am luat calmante, nu ma puteam misca deloc. Acum ma simt mai bine. Politistii sustin ca am cazut. Unul dintre ei avea un box, o rozeta pe mana. M-am trezit in camasa de forta, aici la Psihiatrie", a mai spus Eduard.

 

Probele de sange arata ca studentul batut nu a consumat substante interzise. El a fost externat luni dimineata de la sectia de inchisi a Clinicii de Psihiatrie si urmeaza sa apeleze la un specialist ORL, pentru ca nu mai aude bine cu urechea stanga din cauza loviturilor primite.

 

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj au declarat ca tanarul a fost recalcitrant, dar nu ca nu a fost agresat. Vezi AICI ce a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Patronii clubului Janis la Stuf nu au putut fi contactati.

 

 

Comentarii Facebook