Politia Cluj sustine ca nu l-a batut pe studentul retinut la Janis la Stuf: "Sa depuna plangere"

 

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Cluj precizeaza intr-un comunicat trimis Stiri de Cluj ca studentul care ii acuza pe politisti ca l-au batut a fost recalcitrant.

 

Oamenii legii nu fac referire deloc la semnele de agresiune de pe fata si corpul lui Eduard Djubinski si il invita sa depuna plangere daca se crede nedreptatit.

 

"In 29 octombrie, in jurul orei 4.30,  politia a fost sesizata ca intr-un local din municipiul Cluj-Napoca un tanar este recalcitrant cu personalul.

La fata locului a intervenit un echipaj de politie si deoarece tanarul a refuzat sa se legitimeze a fost condus la sediul politiei in vederea identificãrii, conform procedurilor legale.

In timpul procedurilor de identificare persoana a devenit agresiva si nu avea coerenta in exprimare, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj al ambulantei pentru transportarea acestuia la Clinica de Neuropsihiatrie in vederea examinarii de specialitate.

Tanarul a fost sanctionat contraventional conform Legii 61/1991 cu modificarile si completarile ulterioare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu Bruja.

 

Studentul clujean a fost internat sambata, 29 octombrie, la ora 6.00 dimineata la sectia de inchisi de la Clinica de Psihiatrie si tinut in camasa de forta. El a fost externat abia luni dimineata la cererea mamei sale.

 

Vezi mai jos cum arata studentul care ii acuza pe politisti ca l-au batut...

Un student acuza ca politistii din Cluj l-au batut cu bestialitate in fata la Janis la Stuf VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook