Un șofer beat a făcut prăpăd în Florești! S-a răsturnat și a avut nevoie de ajutor - FOTO


Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Florești. Accidentul s-a produs vieri dimineața, în jurul orei 5.00.

După cum se vede în imagini, mașina a ajuns pe plafon și cu roțile în sus. Șoferul era băut și conducea cu viteză.

Poliția Cluj: La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, un bărbat de 38 de ani, din comuna Florești, care conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din localitatea Florești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în sensul giratoriu situat pe strada indicată.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către polițiști a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar în continuare, polițiștii au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


A fost solicitată intervenția echipajelor din cadrul Punctului de Lucru Florești la un eveniment rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, cu ocupanții ieșiți din acesta. Doi tineri au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital”,, precizeazaă ISU Cluj.

VIDEO EXCLUSIV- Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care un șofer beat a ”zburat” prin sensul giratoriu din Florești, județul Cluj

437585154_10160866324368941_5487432899898449225_n.jpg

Comentarii Facebook