VIDEO EXCLUSIV- Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care un șofer beat a ”zburat” prin sensul giratoriu din Florești, județul Cluj


Accidentul din Florești, județul Cluj, de vineri dimineața, la ora 4.50, din sensul giratoriu de pe strada Avram Iancu, a fost surprins de camerele de supraveghere.  

Șoferul care a produs accidentul din Florești avea alcoolemie mare

Șoferul a venit lansat dinspre Cluj-Napoca, a lovit bordura de la intrare în sensul giratoriu și apoi s-a dat peste cap, rostogolindu-se pe spațiul verde. Conducătorul auto avea o alcoolemie mare, lucru care l-a făcut să piardă controlul volanului. În plus, acesta avea și viteză foarte mare. Vezi AICI ce alcoolemie avea. 

Șoferul a fost dus la prelevare de probe de sânge, dar abia putea vorbi după ce consumase câteva sticle bune de vin. Bărbatul a scăpat fără răni serioase, semn că ”Dumnezeul bețivilor” chiar există. 

A fost solicitată intervenția echipajelor din cadrul Punctului de Lucru Florești la un eveniment rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, cu ocupanții ieșiți din acesta. Doi tineri au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital”,, precizeazaă ISU Cluj.

Atenție imagini care vă pot afecta emoțional- VIDEO EXCLUSIV 

Comentarii Facebook