Un salon de coafura din Cluj-Napoca lucreaza si noaptea (P)

 

 

Un salon de coafura din Cluj-Napoca a descoperit secretul succesului in perioada de criza: program non-stop, in functie de dorinta clientilor.


La salonul Belle este de ajuns o programare, iar o coafeza va veni, indiferent de ora, chiar si noaptea, pentru a onora solicitarea.


Situat in centrul Clujului, pe strada Cotita, nr. 8 (in spate la Central), salonul Belle iti ofera o gama larga de servicii: coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si unghii tehnice la preturi accesibile tuturor. Produsele profesionale cu care se lucreaza sunt de cele mai buna calitate asigurand o coafura perfecta pentru orice ocazie.


Iar daca vrei tu sa inveti sa coafezi sau sa faci unghii, fetele de la salonul Belle te invata. Se organizeaza cursuri de coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura si unghii tehnice.


"Fiecare clienta este extrem de importanta pentru noi, fiindca sunt cele care ne promoveaza mai departe afacerea. La noi secretul este buna dispozitie, personalul bine pregatit, aparatura moderna si cu produse profesionale, la tarife accesibile pentru toata gama de servicii de infrumusetare pentru femei", a declarat Baksai Emoke, coafeza la salonul Belle.

 

Contact str Cotita, nr 8

Tel: 0264.592.228; Mobil: 0745.642.784

Program:

Luni-Vineri: 8-20

Sambata: 8-13   

Duminica: Inchis

Comentarii Facebook