Un preot din Cluj și-a bătut un consătean pentru că e ungur. Polițiștilor le-a spus că le face ”slujbe negre” - VIDEO

 

Un preot din localitatea Unguraș, de lângă Dej, și-a bătut cu bestialitate un enoriaș de 19 ani. 

 

Scandalul a izbucnit duminică seara, în jurul orei 23.00. Tânărul de 19 ani a povestit că totul s-a întâmplat în timp ce se întorcea spre casa de la barul din sat. 

 

Pe drum s-a întâlnit cu preotul din Unguras care se întorcea de la un botez și cânta ”Noi suntem români”. Omul bisericii ar fi sărit asupra tânărului, pe motiv că ”nu ar fi român”. L-a pus la pamant si a inceput să îl lovească cu pumnii și picioarele. Norocul tanarului de 19 ani a fost ca la scurt timp, prin zona a trecut o ambulanta si un echipaj de politie care se intorceau de la un alt caz. Atat politistii cat si echipajul ambulantei au oprit pentru a vedea ce se intampla. Oamenii legii au fost nevoiti sa ii puna catuse preotului, care era recalcitrant, scrie dejeanul.ro

 

Preotul a început să îi amenințe pe polițiști, spunând că le va face ”slujbe negre”. Acesta nu a recunoscut că l-a batut pe consăteanul sau, dar a admis că a băut prea mult. 

 

Poliția Cluj i-a făcut dosar penal pentru lovire preotului. 

 

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind identificat un bărbat 30 de ani, din comuna Valea Ierii, judeţul Cluj şi un tânăr de 19 ani, din comuna Nica, judeţul Cluj.

 

În urma altercaţiei, produse pe fondul consumului de alcool, tânărul de 19 ani ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgenţe Dej.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook