Un bătrân de 81 de ani a devenit EROU după ce și-a dat viața pentru a salva un copil de 6 ani, din râu. Mama și fratele băiatului au murit


Tragedie în județul Gorj! O mamă și fiul ei au murit înecați în râul Motru. Un vecin de 81 de ani a încercat să-i salveze, însă, din nefericire, nu a mai reușit să iasă din apă. Înainte să moară, bărbatul a reușit să salveze un copil de 6 ani.

Un bărbat de 81 de ani și-a sacrificat viața pentru a salva un copil de 6 ani

Femeia s-a dus cu cei doi copii la scăldat. Cei mici au intrat în apă, în timp ce mama îi supraveghea de pe margine. Când a văzut că aceștia nu mai ies la suprafață, a sărit în apă să-i salveze, nu înainte de a cere ajutor.

Strigătele disperate ale mamei au fost auzite de un localnic în vârstă de 81 de ani care își uda grădina. Omul a sărit în râu și a reușit să-l scoată la suprafață pe copilul cel mic de 6 ani. A sărit apoi și după ceilalți, dar de data aceasta nu a reușit.

Bătrânul, mama și fratele băiatului au fost găsiți morți

Echipajele de salvare au ajuns la fața locului imediat. Pe copil l-au găsit prima dată și i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără vreun rezultat. Pe mamă și pe bătrân i-au găsit mai târziu, din nefericire, fără semne vitale.

„Am ajuns aici, am găsit cele trei persoane, dintre care un bătrân în vârstă de 81 de ani, un copil de 9 ani și o femeie de 30 de ani. Toți decedați”, a declarat Vintilescu Vasile, reprezentat al SAJ Gorj, conform Antena 3.

Râul este destul de frecventat de către cei care vor să se răcorească, mai ales în zilele caniculare, însă puțini sunt atenți și la pericole.


Comentarii Facebook