Cum distrug șmecherii cu bani și râul Iara! Strigătul de disperare al unui pescar de pe VALEA IERII ajuns la capătul răbdării - VIDEO


Un pescar din Iara a lansat un video în care protestează față de distrugerea râului Iara, unde curând nu vor mai fi păstrăvi. Pe lângă gunoaie, râul este amenințat acum de cei care fac cabane.

Un buldoexcavator sapă din primăvară în albia râului, iar apa este plină de moloz. 

Acuma toată lumea își bate joc de râu. Fiecare șmecher, că are bani, face ce vrea. Dacă vrei să trăiești într-un mediu frumos, fă-o! Nu îți place zona, pleacă! Strică-ți casa și trăiește cum vrei, dar să vii tu într-o zonă de munte și distrugi 20 de km de râu. Nu știu ce să mă fac cu ei, dar nu mă las la ei. Dacă nu mi-ar păsa ar fi altceva, dar îmi pasă de zona în care trăiesc. Nu admit așa ceva. 

Ați văzut ce potențial are râul, dar autorități nu avem. Primarul a spus că el ce să facă. Păi dacă te-am ales fă ce trebuie. Ocupă-te de zonă”, este mesajul pescarului. 

20 de km de râu se duc pe apa sâmbetei. Sunt păstrăvi, dar nu pot trăi pe apă tulbure. Unde să se ducă păstrăvii? Jandarmeria face razie sâmbăta și duminica. Nu văd oare apa, nu văd molozul? Îl văd, dar când ai bani, ai bani! Pentru mine nu valorează că ai bani. Fă ceva util! Tu ce demonstrezi? Că ești prost și știi să distrugi?”, a încheiat pescarul, frustrat că nimeni nu îl ascultă. 


Comentarii Facebook