Ultimele imagini cu Laura Roșca în viață. Tânăra din Turda iese din blocul în care era cazată și aleargă spre plajă - VIDEO


Ultimele clipe din viața Laurei Roșca au fost surprinse de camerele supraveghere aflate pe traseul tinerei spre mare. O cameră de supraveghere o arată pe DJ Lalla plecând de la cazare, la mai puțin de două ore, tânăra de 34 de ani a fost găsită moartă pe plajă la Mamaia.

La ora 08:40, Laura Roșca a fost filmată în timp ce ieșea din clădirea în care era cazată. Îmbrăcată cu o bluză albă, cu mâneci lungi şi cu o pereche de pantaloni negri, DJ Lalla merge prin parcarea goală şi se îndreaptă către plajă. La mai puțin de două ore, la ora 10:40, trupul ei este găsit de către o turistă în faţa unui hotel, în apropiere de malul apei. 

Tatăl Laurei Roșca susține că a primit de la medici raportul toxicologic. Dj Lalla nu era sub influența alcoolului și nici a substanțelor interzise. Familia Laurei Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, încearcă în paralel cu ancheta poliției să reconstituie ultimele zile ale tinerei și să afle ce s-a întâmplat de fapt.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată... Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o la Turda.

video: adevarul.ro

Comentarii Facebook