Duminica 28 Aprilie

Turistul clujean prezintă cum arată parcurile din Ungaria, din stațiunile de la graniță: ”Nu au granit, ca la Cluj! Sunt simple și cu bun simț!” - FOTO


Turistul clujean aflat în vacanță la Nyiregyhaza a revenit cu o altă postare care bate obrazul administrației din Cluj.

Parcul din Nyiregyhaza este plin sâmbătă seara de familii aflate în vacanță, este perfect luminat. Totul pare a fi făcut pentru ca oamenii să se simtă foarte bine. Sunt locuri cu măsuțe unde pot fi aduse băuturi e acasă, ca toți să fie fericiți. Desigur, lipsesc băncile cu încărcare pentru mobile. 

Nu costă 30 de lei un pahar cu vin ca la Wine Festival, din Parcul Central, iar 4 sarmale sunt 50 de lei. În alte parcuri din Cluj-Napoca e mai rău, nu ai ce să faci în serile de weekend.

Am dus copilul in parc lângă hotel și abia l-am extras de acolo. Au tobogane, tiroliană, lacuri. Au niste parcuri cu niste copaci bătrâni, tei, stejari, tot felul. La noi toate sunt făcute fără cap. Numai să fie făcute. Interesant e că e simplu, curat. Nu extravagante. Granitul pu... și alte tampenii. Lumina, simplu, curat, bun simt, preturi decente. Mai vin la unguri!”, a spus clujeanul.

Tot mai mulți oameni se plâng că Clujul a devenit prea scump și nu își mai permit să trăiască aici. Acesta este un semnal că politica de marketing a primarului Emil Boc este un eșec. 

Un turist clujean bate obrazul autorităților de pe o superbă plajă din Budapesta: „E cu acces general și GRATUIT, prețurile sub Cluj la mâncare și băutură”

Dovadă stă Parcul Armătura, din Cluj-Napoca, inaugurat recent și realizat cu investiții de milioane de lei, dar care e gol seara pentru că arată sinistru. Vezi AICI mai multe fotografii.

Parcul Armătura

e95f05ff47a812c0d66cec0e30e37851.jpeg

Parcul din Nyiregyhaza

WhatsApp Image 2023-08-26 at 21.44.00.jpeg

Comentarii Facebook