Duminica 28 Aprilie

Colectarea selectivă a deșeurilor, o iluzie la Cluj-Napoca. Clujean: ,,Oare dacă noi strângem selectiv nu așa ar trebui să adune și ei?’’


Colectarea selectivă pare a fi doar de formă la Cluj, deșeurile fiind adunate la grămadă de către muncitorii Supercom. Din ce în ce mai mulți clujeni au văzut asta cu ochii lor fiind frustrați de faptul că pierd timp cu sortarea gunoiului doar ca să ajungă în același loc. 

,,Oare ce program de colectare a deșeurilor există? Aseară la 23 se strângeau deșeurile selective. Vreo 7-8 minute era destul zgomot că ridicau fiecare tomberon dinala mare și îl băteau de interior să cadă tot din el. Și oare dacă noi strângem selectiv, nu așa ar trebui sa le adune și ei? Au luat toate cele 3 tomberoane în aceeași mașină", a reclamat un clujean.

Alți cetățeni sunt de aceeași părere:

,,Colectarea selectiva este deocamdată doar un fel de antrenament al contribuabilului”,,Numai noi le strângem selectiv, ei pun totul la grămada din păcate. De exemplu în Floresti, marți se ridică plastice și vineri gunoiul menajer” , ,,Și ne taxeaza pentru ca ei le selectează uitati-va pe factura” , au adăugat câțiva oameni.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook