Duminica 28 Aprilie

Tupeu de interlop! Nelson Mondialu e furios pe studenții din Cluj, care au 2 -3 mașini: Domnule Boc, am trei mașini și nu am unde parca” - VIDEO


Interlopul Nelson Mondialu i-a criticat pe studenții care locuiesc în blocurile din zona unde are el apartament, pe străzile Moldoveanu și Mehedinți, pentru că l-au lăsat fără locuri de parcare.

Interlopul are 3 mașini și vrea ca studenții chiriași să fie puși la punct de primarul Emil Boc sau lui să îi dea locuri de parcare. 

Consiliul de oameni de aici din Mănăștur, din zona Moldoveanu și Mehedinți, are o întrebare. Uitați câte mașini sunt aici! A rămas singurul garaj al lui Nelson Mondialu.

Am înțeles că se vor face locuri de parcare, dar cum se face domnule primar că în blocurile astea de 10 etaje o parte din locatari, 65%, sunt plecați la țară și camerele le-au dat în chirie la studenți, care au venit din Maramureș, Bistrița, toată raza Ardealului, și stau câte 3 - 4 copii la școală și au 2 - 3 mașini. Pe lângă asta, în fiecare seară mai vedem câte 15 - 20 de trotinete parcate. 

Noi, ăștia care stăm în bloc de atâția ani, cum sunt eu, care am trei mașini și o singură parcare, ce facem? Mai sunt oameni în bloc care au 2 - 3 mașini și au parcări. Eu stau de 40 de ani în blocul acesta și nu am numai o parcare. 

Domnul Emil Boc vă rugăm să ne răspundeți sau dacă nu domnul Boc, cineva din împrejurimi. Sau domnul Tișe. O, domnul Tișe, vă salutăm”, a spus Nelson Mondialu.

Comentarii Facebook