Troleibuzul 5 circulă de la Gară Cluj la Aeroportul Internațional, în regim expres. VEZI TRASEUL


Primarul Emil Boc a anunțat că începând de sâmbătă, 26 octombrie, clujenii vor avea o nouă linie de transport în comun care va lega gara de aeroport.

De sâmbătă vom avea o nouă linie de transport care va lega gara de aeroport, linia expres 5”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi înregistrarea AICI la minutul 22.00).

 

Începând de sâmbătă, 26 octombrie, vom avea o linie expresă de troleibuz, numărul 5, care va lega Gara Cluj - centrul orașului de Aeroport. De sâmbătă dimineața, Clujul va avea o nouă linie expresă de troleibuz. Are un traseu stabilit de RATUC, cu stațiile stabilite pe Traian Vuia, Aurel Vlaicu, 21 Decembrie 1989, Regele Ferdinand, strada Horea, Piața Gării. La întoarcere va circula pe stărzile Burebista, Coroianu, Traian, Voitești, Cuza Vodă, 21 Decembrie 1989, Aurel Vlaicu și Traian Vuia. 

 

Stațiile de oprire la mersul spre Gara Cluj vor fi Aeroport, Vlad Țepeș, Școala Someșeni, Atlas, Aurel Vlaicu, Arte Plastice, Piața Mărăști, Someșul, Regionala CFR, strada Horea și Piața Gării. Linia este una pentru rapiditate, pentru că avem și autobuzul numărul 8, care oprește în toate stațiile. Cine vrea să meargă de la Gară la Aeroport va merge direct.

 

Noi am așteptat să fie gata sensul giratoriu pentru a pune această linie”, a declarat primarul Emil Boc.


Edilul a precizat că noua linie va circula în regim expres, pentru persoanele care doresc să ajungă rapid de la gară la aeroport, iar traseul a fost stabilit de RATUC. Linia 5 va fi pusă în funcțiune în data de 26 octombrie, la ora 10.00.

Comentarii Facebook