Tribunalul Cluj REFUZĂ eliberarea a 4 periculoși traficanți de droguri, reținuți după percheziții în Cluj-Napoca, Florești, Chinteni și Baciu - EXCLUSIV


Traficanții de droguri MOLDOVAN ALEXANDRU RAUL, DEZMIREAN ADRIAN VASILE, GEREBENEŞ PETRU, MOCAN RĂZVAN VALERIAN mai stau în arest. 

Decizia a fost luată de Tribunalul Cluj, care a decis că acești traficanți de droguri trebuie să stea după gratii. 

Cei patru, dar și alte 8 persoane, au fost reținute în septembrie 2020, după zeci de percheziții domiciliare.

Dintre cele 39 de percheziții domiciliare, 37 au fost efectuate în municipiul Cluj- și comunele Florești, Chinteni și Baciu.

Din activitățile investigative derulate au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi procurat, comercializat, oferit și deținut pentru consum propriu substanțe psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 525 de grame de cannabis, 222 de grame de substanțe psihoactive, 5 laptop-uri, 29 de telefoane mobile și 6.484 de lei. De asemenea, au fost descoperite 7 cântare electronice, un pistol airsoft și instrumente pentru consumul drogurilor.

În aceeași cauză, anterior, au fost capturate 3 kg. de substanțe psihoactive.

Cine sunt cei 12 arestați inițial: KALLO CORINA, KALLO ROBERTO zis STELATUN, KALLO IMRE zis PAPU, MOLDOVAN ALEXANDRU RAUL, CRISTOF IMRE, LĂCĂTUŞ ALBERTO, RUHA IULIU EMANUEL, KALLO MARIUS zis BUZĂ, DEZMIREAN ADRIAN VASILE zis GRASU, BATHORY TONY CASSIAN, GEREBENEŞ PETRU și MOCAN RĂZVAN VALERIAN zis MOCANU.

Tribunalul Cluj a respins cererea de eliberare a celor patru traficanți

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis eliberarea a patru persoane din acest lot. 

Solutia pe scurt: În temeiul art. 242 alin. 2 C.proc.pen. respinge cererile inculpaţilor M.R.V., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, G.P., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, D.A.V., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla şi M.A.R., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură mai uşoară. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare.Pronunţată în şedinţa publică azi, 07 aprilie 2021, în lipsa inculpaţilor şi a procurorului.

Document: Încheiere finală măsuri preventive (faza de judecată)  48/2021  07.04.2021”, se arată în sentința Tribunalului Cluj.

Comentarii Facebook