Toalete infecte la Teatrul National Cluj! OPC sesizat dupa Balul Operei VEZI FOTO


Inspectorii de la Protectia Consumatorilor Cluj au facut un control la Teatrul National Cluj, in urma unei plangeri depuse de un participant la Balul Operei, care a reclamat starea toaletelor.

"Am facut o verificare la Teatrul National dupa Balul Operei si am gasit o situatie mizerabila. Dupa Balul Operei a sunat o persoana care ne-a spus ca toatelele pentru barbati si femei de la etajele superioare sunt de-a dreptul infecte. Am constatat si noi ca toaletele de la etaj si mansarda au chiuvete minuscule, robinete rupte. Totul e ca in anii '50. Sa nu mai vorbim despre mirosul care era in toalete. Este inadmisibil sa faci un eveniment de anvergura Balului Operei si sa mearga un invitat la asa o toaleta", a declarat pentru Stiri de Cluj seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu.

Conducerea Teatrului National Cluj are termen sa rezolve deficientele pana in 2 martie. "Le-am dat termen 6 zile incepand de joi, 23 februarie. Vor trebui sa refaca baile si sa faca investitii. Oricum vom aplica o sanctiune, dar trebuie sa si rezolvam aceasta problema. Daca vor sa sustina spectacole atunci trebuie sa si aiba conditii. Nu e vorba ca nu au bani pentru ca la spectacole este public, dovada ca la Balul Operei sala a fost plina", a mai spus Mircea Radu.

 

Pretul biletelor la Balul Operei, din 18-19 februarie, a fost intre 200 si 350 de lei, in functie de zona.

 

Conducerea Teatrului National din Cluj nu a putut fi contactata.

 

Sindicalistii de la Opera si Teatrul din Cluj: Toaletele din institutie sunt o rusine! OPC a facut control

 

 

Comentarii Facebook