Sere distruse de zapada la Cuzdrioara, langa Dej VIDEO


Serele de la Cuzdrioara, langa Dej, s-au prabusit din cauza zapezii care s-a strans pe ele in ultimele saptamani. Paguba este insemnata.

Patronul societatii care detine serele sustine ca au fost distruse rasaduri de panselute in valoare de 250.000 de lei si instalatia de incalzire. "Din cauza rafalelor de vant, sera s-a destabilizat si s-a prabusit sub greutatea stratului de zapada. Este vorba despre 6500 de mp de constructie. Aveam panselutele care erau pregatite pentru plantatiile de primavara, cu o valoare de 250.000 de lei, iar valoarea instalatiilor a fost de 100.000 de euro. Trebuie sa asteptam sa se topeasca zapada si sa vedem ce rasaduri de panselute mai putem salva", a spus proprietarul serelor, Dumitru Ardelean, citat de dejeanul.ro.

Acesta a spus ca angajatii serelor ar putea fi afectati, dar ca se incearca gasirea unei noi locatii pentru reluarea activitatii.

Serele au fost construite in anii 70 si au fost detinute de Primaria Municipiuliui Dej, care le-a vandut de curand unei societati comerciale.


Comentarii Facebook