Tânăr de 21 de ani din Cluj, reținut de polițiști, pentru mai multe infracțiuni de furt. Are 14 dosare penale!


Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni. Acesta este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Tânărul ar fi sustras, din mai multe societăți comerciale, alimente, articole de îmbrăcăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.500 de lei, recuperat parțial de polițiști.

La data de 12 iulie a.c., un tânăr, de 21 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, documentate în cadrul celor 14 dosare penale înregistrate la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secției 6 Poliție Rurală Florești și a Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj.

În fapt, în urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că în perioada noiembrie 2021 – martie a.c., tânărul ar fi sustras, din mai multe societăți comerciale, alimente, articole de îmbrăcăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.500 de lei, recuperat parțial de polițiști.

În data de 12 iulie a.c., în baza unui mandat de aducere, acesta a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, fiind reținut pentru 24 de ore”, transmite IPJ Cluj.

Ulterior, pe numele acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii Facebook