Duminica 28 Aprilie

Femeie din Turda, agresată și ținută cu forța de fostul concubin. Individul, cercetat de polițiștii clujeni pentru 5 infracțiuni


Momente de coșmar pentru o femeie din județul Cluj! Un turdean și-a urmărit fosta concubină până la locuința ei din municipiul Turda, unde i-a luat cheile și a agresat-o, lipsind-o de libertate în mod ilegal. Bărbatul este bănuit de săvârșirea a 5 infracțiuni.

La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda - Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din același municipiu, bănuit de săvârșirea a 5 infracțiuni.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 10.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie care a relatat faptul că a fost victima unor agresiuni fizice.

În baza activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat în scurt timp pe bărbat, constatând că, la data de 13 iulie a.c., acesta și-ar fi abordat fosta concubină pe o stradă din municipiul Turda, pe care a urmărit-o până la locuința ei, unde i-a luat cheile și a asigurat ușa de acces, iar apoi a exercitat agresiuni fizice asupra ei, lipsind-o de libertate în mod ilegal.

De asemenea, în cadrul acțiunilor agresive, acesta ar fi deposedat-o de telefonul mobil, pe care l-ar fi deteriorat și l-ar fi sustras, fiind recuperat de polițiști.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, amenințare, distrugere și furt calificat.

Comentarii Facebook