Duminica 28 Aprilie

Suporterii TSKA Sofia care s-au batut cu jandarmii, sanctionati cu avertisment VIDEO


Cei sase suporteri ai echipei TSKA Sofia, care s-au batut joi dupa-amiaza cu jandarmii pe strada Horea, au fost sanctionati numai cu avertisment de catre Jandarmeria Cluj.

"Au fost sanctionati de catre noi pentru tulburarea linistii publice si interzicerea pe un an de zile de la meciurile de sport. Amenda este sub forma de avertisment, iar, in plus, am sesizat UEFA pentru a-i interzice de la orice meci atat in Bulgaria, cat si in Europa", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, Anda Pop.

Duba de jandarmi care a fost atacata de suporteri are stopurile din spate sparte, iar politia continua cercetarile in acest caz pentru distrugere.

 

Reprezentantii IPJ Cluj au precizat ca cei 6 suporteri sunt cercetati in stare de libertate pentru mai multe infractiuni.

"Nu au fost retinute si sunt cercetate penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si impiedicarea organelor de constatare de a-si exercita profesia", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Suporterii au fost eliberati in cursul diminetii, cand s-au terminat audierile de la Politie.

 

Un grup de circa 50 de suporteri ai echipei TSKA Sofia au fost implicati intr-o altercatie cu jandarmii clujeni, joi dupa-amiaza, in jurul orei 19.00, la intrare pe strada Horea. Unul dintre suporteri a lovito tanara care circula pe trotuar si jandarmii au invernit, retinandu-l.

 

Ceilalti suporteri au sarit sa isi apere colegul si au atacat duba jandarmilor.

 

Vezi si...

Suporteri TSKA Sofia, retinuti la Cluj. Ultrasii bulgari au sarit sa se bata cu jandarmii EXCLUSIV VIDEO

 

Comentarii Facebook