Marti 2 Martie

Student mort la UBB înainte de un examen online


Un student al UBB Cluj a murit înaintea unui examen online.

UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, anunță Universitatea.

Studentul susținea un examen la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și a murit în urma unui infarct.

Tânărul era în anul întâi și nu s-a conectat la examen. Colegii lui au aflat numai spre seară că acesta a murit. Cel care a decedat era un student în anul întâi, spun surse din cazul Facultății.

Mesaj plin de durere după ce un student de la UBB Cluj a murit înaintea unui examen

A.P. avea 18 ani și era la primul examen pe care îl susținea în calitate de student la UBB. Acesta a discutat cu colegii lui în cursul dimineții de luni, 18 ianuarie, și apoi a urmat examenul, la care nu s-a mai prezentat. Profesorul l-a pus absent, crezând că acest lipsește, dar lucrurile s-au lămurit spre seară, când s-a aflat tragica veste.

Conform surselor Știri de Cluj este puțin probabil ca studentul să fi fost stresat din cauza examenului, pentru că testul era la un curs susținut de un profesor iubit de tineri.    

Potrivit acelorași surse, tânărul decedat era din Cluj-Napoca și era singur la părinți.  

Reacții naționale după ce un student de la UBB Cluj a murit înainte de un examen online

Comentarii Facebook