Stadionul "Cluj Arena", vizitat de cateva mii de clujeni in a doua zi de Pasti - VIDEO


Stadionul "Cluj Arena" a fost principala atractie pentru cea de-a doua zi de Pasti. Mii de persoane au trecut portile santierului pentru a vedea care este stadiul lucrarilor.

Cei mai multi s-au oprit in zona tribunelor, unde vineri, 22 aprilie, au fost montate primele doua scaune de pe stadion. Clujenii le-au testat si fotografiat, imaginandu-se deja la un meci al Universitatii Cluj.

"In momntul de fata se lucreaza la sistemul de incalzire al gazonului si incepe montarea scaunelor pe stadionul Cluj Arena. Tinand cont de dorinta clujenilor de a vizita stadionul, am ales aceasta zi libera, in care oamenii sa aiba timp si sa vina in numar cat mai mare sa vada lucrarile", a spus Radu Ratiu, consilierul presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Clujenii au avut si reclamatii, unii spunand ca pista de atletism nu ar fi trebuit sa fie construita. "Fiecare are opinia lui. Au fost unii care au spus ca pista nu trebuia sa fie construita, dar cei mai multi cred ca si aceasta pista este importanta si va permite organizarea si altor competitii pe noul stadion", a mai afirmat Radu Ratiu.

Oficialii Consiliului Judetean Cluj sustin ca intre orele 10.00 si 12.00, santierul stadionului a fost vizitat de circa 800, iar pana la ora 15.00 s-a inregistrat un numar de 3.000 de vizitatori.

Comentarii Facebook