Stadionul "Cluj Arena" risca sa fie inaugurat cu noroaie in jur! Vezi de ce


Stadionul "Cluj Arena" risca sa fie o "bijuterie" in noroi, pentru ca licitatia de amenajare a zonei din jurul stadionului este organizata la limita.

Suma pusa in joc de Consiliul Judetean Cluj pentru amenajarea zonei din jurul stadionului este de 940.000 de euro, iar licitatia va fi organizata la jumatate lunii iunie. "Am anuntat licitatia si asteptam ofertele. Banii sunt alocati si toata lucrarea trebuie sa fie terminata in trei luni, pentru a fi gata la inaugurarea arenei", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

In cazul in care licitatia va fi contestata, planurile lui Alin Tise ar putea fi date peste cap si amanate cateva luni bune.

Un exemplu este licitatia pentru Centrul de Management Integrat al Deseurilor de la Pata Rat. Licitatia a fost adjudecata in 15 februarie si, din cauza contestatiilor, nici pana astazi problema nu a fost solutionata, Curtea de Apel Cluj solicitand refacerea documentatiei.

Daca situatia se va repeta si la stadion, inaugurarea va fi facuta fara ca spatiul din jurul stadionului sa arate ca unul de la arenele europene.

Intre timp, lucrarile la stadion merg mai departe. "Am montat acoperisul pe jumatate din stadion si stam bine si cu gazonul. Sunt unele probleme cu scaunele si am cerut firmei din Orastie sa prezinte primul lot de scaune pana saptamana viitoare sau contractul va fi reziliat si vom cauta alt furnizor", a mai spus Alin Tise.

 

Stadionul "Cluj Arena" va avea 30.000 de locuri si a costat 36 de milioane de euro fara TVA.

 

Vezi si...

Stadionul "Cluj Arena" risca sa ramana fara scaune! VEZI de ce VIDEO

Comentarii Facebook