Spectacol caritabil pentru copiii cu autism, la Cluj. Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus vor urca pe scenă

 

Clujenii sunt invitați la un spectacol caritabil,organizat pentru susținerea copiilor cu autism, pe scena căruia  vor urca Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus.

Spectacolul „Te iubesc!” este organizat de Asociația Autism Transilvania (AAT) și va avea loc în 17 octombrie, de la ora 19.00, la sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

Alături de cei trei artiști, pe scenă va urca și Mara Prună, copil cu sindromul Asperger, care va interpreta compoziții muzicale proprii, constituindu-se în glasul copiilor cu autism din cadrul AAT.

Le mulțumim artiștilor Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus pentru că își pun talentul în slujba copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist și s-au implicat atât de mult în organizarea acestui concert extraordinar. Spectacolul este mesajul transmis de copiii din asociația noastră pentru comunitatea clujeană, care sperăm să îi încurajeze și să îi susțină să se integreze cât mai ușor în sistemul educațional”, a declarat Milena Prună, președintele Asociației Autism Transilvania.

Accesul la spectacol se realizează pe bază de bilete (preț: 50 de lei), disponibile la Iulius Mall, online pe eventim.ro și în magazinele partenere. Studenții beneficiază de 30% reducere. Încasările vor fi folosite de AAT pentru dezvoltarea proiectului „Start de la educație la viață”, prin care 58 de copii cu tulburări din spectrul autist sunt susținuți să meargă la grădiniță sau școală în Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe www.autismtransilvania.ro și pagina de facebook a asociației, www.facebook.com/AutismTransilvania.

Comentarii Facebook