Sotia pilotului Laurentiu Chirita, inmormantata la Satu Mare VEZI FOTO


Sotia comandorului post mortem, Laurentiu Chirita, Claudia, a fost inmormantata, duminica, la ora 14.00, la Satu Mare.

Sicriul a fost adus cu o aeronava a Armatei Romane, iar pe pista Aeroportului International Satu Mare a fost oficiata o slujba religioasa, iar Claudia Chirita a beneficiat de onoruri militare.

Avionul a aterizat la Satu Mare, sambata, in jurul orei 19.00.

Rudele si apropiatii au organizat un priveghi in noaptea de sambata spre duminica. Inmormantarea a avut loc, astazi, la ora 14.00, la Cimitirul de pe strada Amatiului, scrie satumareonline.ro.

 

Claudia Chirita si-a pierdut viata, joi, 14 iulie, in timp ce se intorcea de la Bucuresti, impreuna cu Iulia Popa, sotia unui alt pilot de la Campia Turzii care a murit in 2003 intr-un accident aviatic. Cele doua femei au fost la Bucuresti pentru a lua raportul final al anchetei privind accidentul aviatic din 1 noiembrie 2010, cand Laurentiu Chirita, sotul Claudiei, si-a pierdut viata.

 

Masina in care se gaseau cele doua femei a fost lovita in plin de un autoturism care a intrat pe contrasens. Ambele au decedat in urma impactului deosebit de violent.

 

Vezi si...

Sotiile pilotilor Laurentiu Chirita si Sorin Popa, morti in accidente aviatice la Campia Turzii, au murit intr-un accident in Prahova

 

Comentarii Facebook