Sotiile pilotilor Laurentiu Chirita si Sorin Popa, morti in accidente aviatice la Campia Turzii, au murit intr-un accident in Prahova


Sotiile pilotilor Laurentiu Chirita si Sorin Popa, decedati in accidente aviatice produse in apropiere de Campia Turzii, au murit joi dimineata intr-un accident in Prahova.



Tragicul incident rutier a avut loc pe DN 1, in localitatea Cornu. In masina se aflau Iulia Popa, sotia capitanului comandor Sorin Popa, care a murit in 2003 in urma unui accident aviatic, si Claudia Chirita, sotia capitanului comandor Laurentiu Chirita, care a pierit in 1 noiembrie 2010 langa Campia Turzii.

Politistii au anuntat ca soferul unui autoturism marca Renault, care circula de la Ploiesti la Brasov, a adormit la volan si a intrat pe contrasens, direct in autoturismul Nissan, in care se aflau cele doua femei. Soferii au decedat pe loc, iar o femeie din Nissan a murit la spital.

 

Claudia Chirita era plutonier adjutant si lucra la Baza Aeriana de la Campia Turzii. Sotul ei, cunoscutul pilot Laurentiu Chirita, a decedat in 1 noiembrie 2010, dupa ce avionul pe care il pilota s-a prabusit langa Campia Turzii, la putin timp dupa decolare.

Iuliana Popa a fost sotia pilotului Sorin Popa, care a decedat in 26 septembrie 2003. MIG -ul 21 Lancer, pe care il pilota, s-a prabusit in localitatea Viisoara, din judetul Cluj.

Familia Chirita avea un baiatel de 8 ani, iar familia Popa doi copii, o fata de 25 de ani si un baiat de 22 de ani.

 

Vezi si...

Pilotii de la Luna si-au ingropat astazi cel mai bun coleg! Laurentiu Chirita a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni- VIDEO

Comentarii Facebook