Smecher de Cluj! Un taximetrist a parcat in usa magazinului Sora STIREA CITITORULUI

 

Un taximetrist a ales ca loc de parcare, intrarea in magazinul Sora din centrul orasului. Standul pentru taximetristi era la cativa metri distanta, dar soferul a ales sa isi lase masina chiar pe trotuar.

 

"Scena am surprins-o in jurul orei 8.30. Taximetristul a urcat cu masina oe trotuar si dupa aceea a intrat in magazinul Sora, fara sa ii pese ca a blocat in proportie de 80% intrarea. Taximetristii sunt cei mai nesimtiti soferi din oras, care ignora orice regula de circulatie. Primaria ar trebui sa ia masuri si sa reglementeze mai bine statutul acestora. Standul de taxmetristi era in apropiere, in fata Liceului Sanitar, dar acest sofer probabil ca se grabea", ne-a scris Bogdan Zaharia, un cititor Stiri de Cluj, care ne-a trimis si fotografiile.

 

Taximetrul apartine firmei Diesel si are indicativul 1438. "Probabil ca soferul taximetrului a intrat pana in magazinul din Sora pentru a-si cumpara o cafea sau pentru un pachet de tigari. Cei care parcheaza pe trotuarul de la Sora fac de obicei acest lucru si politia locala nu ii amendeaza", a mai spus Bogdan.

 

Vezi si...

Smecher de Cluj! Si-a parcat masina de lux pe pietonala de pe Eroilor, langa terasa STIREA CITITORULUI

Smecher de Eroilor! Un sofer si-a parcat bolidul Mercedes AMG pe trotuar VEZI VIDEO si FOTO

Smecheri de Cluj! O femeie insarcinata a fost la un pas de a fi batuta dupa ce i-a ocupat unui clujean locul de parcare, nemarcat FOTO

Comentarii Facebook