Sorin Apostu era liber la 20.50, dar in arest 00.20

 

Primarul Sorin Apostu era un om liber la ora 20.50, cand i-a expirat ordonanta de retinere pentru 24 de ore, dar a ramas in sala de judecata pentru terminarea audierii si aflarea sentintei.

 

Surse judiciare au declarat pentru Stiri de Cluj ca judecatorul Ioana Morar l-ar fi intrebat, joi seara, pe primarul Sorin Apostu daca vrea sa paraseasca sala, dar acesta ar fi spus ca "asteapta sa se faca justitie". Avocatul Tiberiu Ban a spus in timpul unei pauze ca, potrivit procedurilor, edilul orasului putea sa iasa din sala si sa plece acasa, urmand sa ii fie comunicata hotararea Curtii de Apel Cluj.

 

Avocatul Gheorghita Mateut a confirmat si el ca Sorin Apostu era liber la ora 20.50, dar a preferat sa ramana in sala. "Am solicitat instantei sa constate ca masura a incetata de drept ca la 20.50 a incetat masura retinerii, dar, cu toate ca a fost liber, domnul primar nu a iesit nici macar din sala", a mai afirmat avocatul Gheorghita Mateut.

 

Aparatorul primarului a mai spus ca acesta: "A dat o declaratie coerenta si conform cu realitatea. El se considera nevinovat si a infirmat toate acuzatiile", a mai spus Mateut. Vezi AICI tot ce a spus avocatul.

 

Comentarii Facebook