Primarul Sorin Apostu sustinut pe Facebook. Cum comentati?

 

Primarul Sorin Apostu primeste mesaje de sustinere pe pagina sa de Facebook din partea clujenilor.

 

"Regret nespus tot ceea ce vi se intampla. Nu stiu daca acuzatiile se vor dovedi, in final fapte reale.Ar fi, pentru mine, o enorma dezamagire ( sper sa nu fie asa)", a scris Delia.

"Traim intr-o tara in care nu sunt apreciate valoriile. Primarul 'celui mai frumos din tara' face parte din aceasta categorie,indiferent daca a luat mita sau nu in opinia mea ramine aceea persoana care a facut ceva cu sufletul si cu profesionalism pentru orasul meu...eu sunt de pare ca edilul nostru,al Clujeniilor,nu ar fi ajuns in aceasta poveste daca ar fi fost apreciat si platit pentru adevarat lui valoare. Sper din recunostintza pentru domnul Apostu ca toate sa se intorca in favoarea sa...", a mai spus si Mihai.

"Avem cel mai frumos oras din Romania... si cel mai civilizat, iar pentru acest lucru Sorin Apostu are merite care nu i le poate lua nimeni. Imi pare rau pentru ce i se intampla, cum o fii .. vinovat .. nevinovat ... oricum imi pare rau", a scris si Claudiu.

"Garda financiara, politicienii, directorii de scoli, gradinite,doctorii, vamesii, judecatorii , politistii si multi multi altii iau spaga. Va dura mult timp pana se va schimba acest lucru. Ma si mira comentariile unora de pe aici", a scris si Dan.

"Cel mai bun primar al Clujului, alaturi de Emil Boc! Pacat ca s-au abatut aceste incercari grele asupra dumneavoastra. Spre binele Clujului, sper sa se termine cu bine", a adaugat si Sergiu.

"Imi doresc sa fie o inscenare dar daca se va dovedi ca este adevarat, domnul primar o sa fie o mare dezamagire, ceea ce nu-mi doresc!", a completat Cristina.

 

Primarul Sorin Apostu a fost arestat pentru 29 de zile de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj, fiind acuzat de luare de mita. Avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, sustine ca in cauza exista un denunt apartinand femeii de afaceri Aspazia Droniuc, care sustine ca i-ar fi achitat sotiei primarului 49 de mii de euro.

 

Comentarii Facebook