Gheorghita Mateut, despre arestarea lui Apostu: DNA Cluj isi bazeaza acuzatia pe un denunt! Cui ii apartine VIDEO


Avocatului primarului Sorin Apostu, Gheorghita Mateut, a declarat la iesire de la DNA Cluj ca procurorii DNA Cluj isi bazeaza tot dosarul de urmarire penala pe denuntul Aspaziei Droniuc.
 

"Singura proba a procurorilor este o declaratie de invinuit, a Aspaziei Droniuc, ceea ce spune multe despre acest dosar. Masura arestarii s-a luat din trei motive: atat pentru ca exista indicii ca ar incerca sa zadarniceasca aflarea adevarului, cat si pentru ca ar urma sa savarseasca si alte fapte de aceeasi natura si ca, de asemenea, ar reprezenta un pericol pentru ordinea publica", a spus Gheorghita Mateut.

 

Avocatul a lasat sa se inteleaga faptul ca dosarul procurorilor DNA este "subtire".

 

"Sunt foarte curios sa vad motivarea dosarului. Nu se astepta nici Sorin Apostu si nici eu la aceasta hotarare. In acest caz exista un singur denunt. Singura legatura intre cazul Bica si cazul Apostu este aceasta persoana (n.red. Aspazia Droniuc) in rest nu exista niciuna. Declaratia dansei apare la dosar. Este vorba despre firma de consultanta", a declarat Gheorghita Mateut.

Avocatul a mai spus ca instanta Curtii de Apel Cluj nu s-a aratat interesata de relatiile dintre Sorin Apostu si celelalte persoane audite sau puse sub acuzare: Simion Muresan, patronul Electrogrup, Calin Stoia, actionar Brantner Veres, sau Mustafa Bekar, patronul Kiat.

Comentarii Facebook