Șoferii ride-sharing au regulile lor. Un șofer de Bolt a luat-o de pe interzis…tot pe interzis - VIDEO


Un șofer de Bolt a decis să-și facă propriile reguli de circulație în Cluj.

Grăbit probabil, a decis să ignore faptul că strada Avram Iancu are sens unic și a luat-o liniștit pe acolo, evident pe interzis. 

Ca să scape din încurcătură a decis să intre pe strada strada Fortăreței, fără să se gândească că și pe acolo e tot interzis. 

Un clujean care a văzut filmarea a comentat ironic la adresa celui de la Bolt: ”A virat la dreapta tot pe interzis. Mama, doamne ce bombalau pe bolt”.

Accidentul din Piața Cipariu filmat LIVE de pe altă mașină! Un Uber s-a lovit cu un Bolt, ca în filmele cu prosti - VIDEO

În ultimele zile au fost mai multe cazuri in care șoferii care fac ride-sharing au încălcat regulile de circulație.

Aceștia sunt acuzați că vin din alte județe și nu cunosc deloc orașul! ”Un inginer... la Bolt si Uber doar ingineri si doctori sunt soferi. Îmi povestea o doamna că are vecini 5 persoane din provincie, într-o garsoniera comfort 2, care lucrează pe 2 masini de Uber prin rotatie, iar in weekend merg inapoi la Buzau să mai hrănească animalele și să curete cotețul porcului. Ii apreciez ca vor să muncească, dar si noi cei din oras ne dorim legume proaspete si gaini crescute natural. Asa ca mai bine lasati taximetria clandestina, nu mai accidentati oameni pe sosele si faceti ceea ce stiti mai bine. Sapati porumbul si cresteti gaini. Lasati condusul prin București pentru ca ati blocat orasul. Stima si Respect”, a comentat cineva pe grupul Clubul Taximetriștilor România (oficial), legat de accidentul din Piața Cipariu.

VIDEO. Cum s-a produs accidentul de pe Calea Turzii în care a fost implicată o mașină care face Bolt. Un șofer a pierdut brusc controlul volanului

Video: Soferi de Week- end Cluj

Comentarii Facebook