Duminica 28 Aprilie

Accidentul din Piața Cipariu filmat LIVE de pe altă mașină! Un Uber s-a lovit cu un Bolt, ca în filmele cu prosti - VIDEO


Un șofer Bolt s-a lovit cu un șofer de Uber în accidentul produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piața Cipariu. Poliția spune că ambii șofer au intrat pe roșu, dar fără pic de responsabilitate față de pasagerii pe care îi transportau. 

Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie”, a precizat oficial Poliția Cluj.

Cei care au făcut cercetarea la fața locului au spus că ultima mașină a intrat pe roșu, tocmai când se schimba culoarea semaforului. O tânără, a fost rănită.

Șoferul din autoturismul de la Bolt circula dinspre Gheorgheni, iar cel de la Uber dinspre strada General Traian Moșoiu. În acea intersecție, timp de 2 secunde e roșu la albele semafoare, dar nefiind nu toți șoferii știu asta, mai ales cei care nu sunt din Cluj-Napoca și vin aici pentru a face ride-sharing, de fapt tot o formă de taximetrie. 

WhatsApp Image 2023-10-07 at 09.54.54.jpegWhatsApp Image 2023-10-07 at 09.54.53 (1).jpegWhatsApp Image 2023-10-07 at 09.54.53.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în jurul orei 3.20, la accidentul rutier petrecut din zona Pieței Cipariu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. O tânără de aproximativ 30 de ani a fost consultată și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook