Sindicatul de la Școala de Poliție Cluj despre lefurile duble ale polițiștilor locali: Nu poți să-i spui unui paznic de cimitire și panseluțe POLITIST!


Sindicatul "Mihai Viteazul" de la Școala de Poliție Cluj îi cere ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, să se țină de cuvânt și să reformeze Poliția Locală, pentru că nu este normal ca un polițist MAI să aibă jumătate din leafa unuia de la poliția locală. 

Gheorghe Bărbulescu, președintele Sindicatului "Mihai Viteazul" de la Școala de Poliție Cluj, i-a numit pe polițiștii locali paznici ”de cimitire și panseluțe”.

Nu doar noi, polițiștii români, ci și întreaga societate românească "urlăm din toți rărunchii", de ani de zile, că nu este normal ceea ce se întâmplă! Nu poți să-i spui, așa, peste noapte, unui paznic de cimitire și panseluțe, care n-are nicio treabă cu munca de poliție că a devenit... POLITIST!

Și nu orice polițist, ci unu' pur-sânge, #BRAV, care face cât 2 polițiști români din M.A.I...cel puțin din punct de vedere al salariului încasat!

Bine c-ați realizat și dumneavoastră, domnule #ministruVELA!

E un mare pas înainte și gândim că nu este încă totul pierdut...

P.S. Sperăm să nu fie doar o simplă vorbă aruncată în vânt, un simplu joc de imagine. Nu de alta, dar până acum, la capitolul acesta, ați plusat din plin și ne-ați arătat tuturor că sunteți expert!

Până să stăm la masă, să "facem și desfacem locală", poate vă amintiți, domnule #VELA că ați făcut o promisiune polițiștilor români și vă faceți timp să o și onorați, respectiv să puneți în aplicare #DeciziaICCJ51din2019! Știți, vorba unui "clasic în viață", au trecut....#DECÂT6LUNI!

Să vă mai amintim că trăim în #ROMÂNIA, stat european, de #DREPT (nu bananier!), în care nimeni nu este mai presus de #LEGE?

N-are rost, noi știm că dumneavoastră cunoașteți lucrul acesta...atât de simplu…”, a declarat Marius - Gheorghe Bărbulescu, președintele Sindicatului "Mihai Viteazul" de la Școala de Poliție Cluj.

Protest la Poliția Locală, după ce ministrul Marcel Vela a spus: Un polițist local are 9.000 RON, iar unul de la MAI își riscă viața pe jumătate

Comentarii Facebook