Școlile rămân închise, cel puțin încă două săptămâni


Școlile ar trebui să rămână închise cel puțin încă două săptămâni, propune Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Specialiștii din cadrul comitetului propun ”suspendarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, conform Hotărârii numărul 2 din 2021.

Printre prevederile din această hotărâre menționăm propunerea suspendării activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line până la data de 7 februarie 2021, necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației”, se mai arată în document. Propunerea trebuie să fie adoptată de Guvern și apoi publicată în Monitorul Oficial. 

Oficialii guvernamentali vorbesc de câteva zile despre redeschiderea școlilor în februarie, dar numai dacă pandemia nu va reveni în forță.

Situația COVID, în 8 ianuarie - Aproape 4.900 de cazuri noi de Covid în ultimele 24 de ore. S-au făcut peste 31.000 de teste

Comentarii Facebook