Explicații despre un incident rutier de la Buscat! L-au acuzat că e ”bizon” și că a blocat 100 de mașini - FOTO


Șoferul unei mașini de teren a blocat, sâmbătă dimineața, zeci de autoturisme pe drumul spre Buscat, dar se pare că totul s-a petrecut din cauza mașinii care împrăștia sare. 

Conducătorul auto a ieșit puțin în decor, pe marginea drumului, și a blocat traficul, fiind catalogat drept ”bizon auto”, de unii șoferi.

Cel implicat în incident ne-a explicat ce s-a întâmplat, spunând că nu a fost vina lui. ”S-a întâmplat din cauza mașinii de dezăpezit... Nu a fost nici viteza, nici lipsa de experiență! Dar era mai complicat să scrii că sărărița nu avea ce căuta așa târziu la deszăpezit, când se știa ce urmează. Șoferul era un miserupist în atitudine, de aceea am tras mai tare pe dreapta să nu ma atingă cu lama. Toate acestea nu le-ai amintit în articolul tău! Așa se face jurnalism în zilele noastre, cu jumătate de adevăr!  Multumesc domnule Horea Soica. Tot ce-ți doresc este o situație similară să văd cum ai să scrii articolul!”, ne-a relatat Radu Maie, cel implicat în incident.

-------------

Materialul inițial.

Cat de "viteaz " poti fi încât sa blochezi 100 de mașini”, a comentat un clujean pe grupul Soferi de Weekend..

Între timp, când șoferii au stat blocați pe drumul, spre Buscat, stațiunea a ajuns la capacitate maximă.

Resortul a ajuns la capacitate maxima, va asteptam si in alte zile! Va multumim pentru intelegere, pentru achizitia schipass-urilor va recomandam metoda online”, anunță administratorii.

Deja a devenit o corvoadă să mergi la Buscat, pentru că în fiecare weekend cu vreme bună stațiunea se închide în jurul orei 11.00, pentru că este permis accesul unui număr mai mic de turiști decât într-o perioadă normală.

Comentarii Facebook