Școală din Beliș inaugurată cu preot, politicieni, șeful de post, dar fără elevi, adică beneficiarii proiectului - FOTO


Școala din Beliș a fost inaugurată de politicieni, preoți, fără copiii care vor beneficia de noua unitate de învățământ.

Am participat astăzi la festivitatea prilejuită de finalizarea proiectului de reabilitare a Școlii Gimnaziale "Avram Iancu" Beliș, o investiție de aproximativ 1.000.000 Euro, din fonduri guvernamentale și de la bugetul local. 

A fost un eveniment la care au participat Înaltpreasfinţitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, foști directori și cadre didactice ale școlii, directori de la școlile din zonă și primari din comunele învecinate, alături de elevi  și părinți, bucuroși de acest eveniment care a reunit, în jurul școlii, întreaga comunitate. 

Pentru mine, inaugurarea unui nou spațiu de învățământ este întotdeauna un moment de bucurie, dar ziua de azi a avut o încărcătură emoțională aparte, școala din Beliș fiind cea în care mi-am început cariera didactică, la absolvirea facultății și unde am avut parte de multe satisfacții profesionale, de rezultate foarte bune obținute cu elevii școlii, care au terminat licee și universități de prestigiu și care, azi, sunt oameni realizați profesional în multe domenii de activitate.

Îmi doresc ca prin astfel de investiții, dar și altele prin care se îmbunătățește calitatea vieții locuitorilor din mediul rural, familiile tinere să rămână acasă și aceste clădiri moderne, care oferă condiții de infrastructură comparabile cu cele din mediul urban, să se umple de copii, motivați să aibe performanțe școlare.

Felicitări administrației locale pentru scrierea și implementarea acestui proiect și doamnei director Mihaela Mocean pentru organizarea evenimentului de azi!”, a transmis Marinela Marc, șefa Inspectoratului Județean Școlar Cluj.

Comentarii Facebook