Șase elevi de gimnaziu și trei profesori, din Huedin, transportați de urgență la spital, după ce copiii au fumat în clasă o țigară cu o substanță suspectă


Incident grav la un liceu din Huedin. Câțiva elevi au fumat în incinta școlii, chiar în sala de clasă, o țigară electronică ce conținea o substanță suspectă. După ce mai mulți au inhalat aburul din clasă, li s-a făcut rău și au fost transportați la spital. 

Intoxicați cu o substanță necunoscută în timpul orei 

Șase elevi de clasa a VII-a de la Liceul Vlădeasa din Huedin și trei cadre didactice au fost transportate la spital din cauza intoxicării cu substanțe interzise. Conducerea Școlii a fost cea care a chemat salvarea și a anunțat poliția, potrivit Radio Cluj.

IPJ Cluj a demarat o anchetă pentru a vedea cum au ajuns elevii de gimnaziu în posesia substanțelor interzise pe care le-au fumat la școală în clasa și care este implicarea profesorilor în acest caz. La rândul lor, școala și Inspectoratul Școlar au demarat anchete pentru a stabili dacă se impun eventuale sancțiuni disciplinare, cine era responsabil de supravegherea elevilor și dacă situația putea fi prevenită.

Tot mai multe incidente grave în școlile din România 

Incidentul grav are loc după ce în ultima vreme mai multe situații alarmante au fost raportate în școlile din România. Saptămâna trecută directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș, a fost implicată într-un incident grav cu o elevă, petrecut chiar în sala de clasă.

Cadrul didactic preda la ora de curs. Profesoara s-a apropiat de o elevă despre care afirmă că deranja ora și a bruscat-o într-un mod neprofesionist, trăgându-i scaunul pe care era așezată. În fața colegilor prezenți în clasă, eleva s-a ridicat din bancă și a început să-și agreseze la rândul său profesoara și chiar să urle la ea. Nici unul dintre elevi nu a intervenit, însă au început să filmeze scenele incredibile ce se petreceau în fața lor.

Au consumat alcool  în timpul orelor de curs

La o școală din județul Bihor nu mai puțin de trei elevi s-au prezentat băuți la cursuri, în unitatea de învățământ din localitatea Hidișelu de Jos, județul Bihor. 

Vezi și: VIDEO - Elev de 14 ani, pus la pământ și încătușat de polițiști, pe holurile școlii. S-a deschis o anchetă

Unul dintre elevii beți a fost încătușat de Poliție după ce a făcut scandal și a devenit agresiv atât cu colegii cât și cu cadrele didactice. Cei trei elevi de la școala gimnazială sunt în vârstă de 14 ani. Toți trei erau sub influența băuturilor alcoolice.


Comentarii Facebook