La Zilele Clujului urcă pe scenă Delia, The Motans și alți artiști. Parada are loc sâmbătă


Festivalul Zilele Clujului are o ofertă bogată pentru acest weekend, iar vremea va fi excelentă pentru a petrece câteva ore la concertele din centrul Clujului. 

Pe scenele de la Zilele Clujului vor urca artiști iubiți de mii de oameni, precum Delia, The Motans sau Nicole Cherry și mulți alții. Aceștia vor putea fi văzuți vineri, 7 octombrie, pe scena din Piața Unirii. Astfel, de la ora 18:30 va cânta Nicole Cherry, de la ora 20:30 vor urma băieții de la The Motans, iar Delia va cânta de la ora 21:45.

În paralel vor fi concerte și în Piața Muzeului și Parcul Central, unde va avea loc și Festivalul Gastronomic, Festivalul de Vin, va fi o zonă de aventură, spectacole folclorice și multe altele.

Tot vineri, de la ora 19:30, în Iulius Parc va avea loc spectacolul musical Best of Broadway, așteptat de foarte mulți. 

Un alt punct important va fi parada Zilelor Clujului cu personaje costumate, confetti și alte surprize. Aceasta va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 în Piața Unirii, iar cei mici se vor bucura ca în fiecare an de spectacol. 

0010_ZC_2022.10.06 - NYC_5924 © Nicu Cherciu.jpg

Sâmbătă, 8 octombrie, la Zilele Clujului cap de afiș va fi seara de muzică clasică din Piața Unirii, ce reunește importante instituții de cultură: Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

0041_ZC_2022.10.06 - NIK_0812 © Nicu Cherciu.jpg

De asemenea, pe parcursul zilei vor fi și evenimente în tot orașul: ateliere, concerte, proiecții de filme și multe alte activități.

Oferta este atât de bogată încât trebuie urmărită pagina de Facebook și Instagram a Zilelor Clujului pentru informații despre toate activitățile. Sunt evenimente și în bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur, Piața Karl Liebknecht și multe alte locuri. 

Programul este public și pe www.zileleclujului.ro.

Zilele Clujului 2022 este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de peste 100 de companii, ONG-uri, universități și instituții.

Parteneri oficiali: Terapia - O companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca 

Zilele Clujului 2022 beneficiază de susținerea următorilor parteneri principali: NTT Data Romania, Vodafone România, Accesa, Ursus. 

Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Autoworld - Dealer Autorizat Volvo, Moldovan Carmangerie, Farmec, Betfair Romania Development, msg systems Romania, Avangarde Software, PMA Invest.

Comentarii Facebook