FOTO/VIDEO. Accident tragic în apropierea localității Pata! Un bărbat a rămas prins sub un tractor răsturnat


Un bărbat și-a pierdut viața în această dimineață, după ce a fost prins sub tractorul cu care s-a răsturnat în apropiere de localitatea Pata. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață în urma răsturnării unui tractor peste un bărbat, într-o zonă împădurită din apropierea localității Pata.

Alerta a fost înregistrată în jurul orei 10.40, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD”, anunță ISU Cluj.

Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită prinsă sub tractorul răsturnat și prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 10.30 polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi răsturnat cu tractorul într-o zonă forestieră de pe raza localității Pata din comuna Apahida.

Primele verificări efectuate de către echipa operativă deplasată la fața locului au condus la stabilirea faptului că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Apahida, în timp ce se afla într-o zonă forestieră desfășurând activități cu ajutorul tractorului, la un moment dat acesta ar fi efectuat manevre în urma căruia utilajul agricol s-a răsturnat peste el.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă.”, potrivit IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook