Rusii de la combinatul Mechel vand stadionul pe care joaca echipa SESO Campia Turzii


Rusii de la combinatul Mechel Campia Turzii l-au anuntat primarul Ioan Vasinca ca vor vinde stadionul pe care joaca echipa SESO Campia Turzii si alte imobile pe care le detin in oras.

"Si-au propus sa vand obiective si cladiri pe care le au in afara combinatului Mechel. Ar putea sa vand stadionul, casa de oaspeti din Casa de Cultura, terenuri. Exista un teren pe Vasile Goldis, unul pe strada Porumbelului, care inca sunt intabulate pe Mechel si doresc sa le vanda. De asemenea, in incinta combinatului, acolo unde au terenuri libere si hale nefolosite vor sa le inchirieze", a declarat Ioan Vasinca.

Prmarul din Campia Turzii a mai precizat ca rusii de la Mechel i-au cerut sa dirijeze eventualii investitori spre combinat, pentru a inchiria spatiile.

 

Municipalitatea din Campia Turzii a fost anuntata despre aceste vanzari la intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii Mechel, la care au mai participat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Alexandru Coroian, si directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don.

 

Actionariatul Mechel a anuntat ca din iunie 2012 va disponibiliza 799 de muncitori.

 

Citeste si...

Concedieri la Mechel Campia Turzii! 800 de oameni sunt dati afara

Mechel Campia Turzii disponibilizeaza 799 de oameni, dar niciun director! Vezi lista posturilor reduse

Cate salarii compensatorii vor primi angajati disponibilizati la Mechel Campia Turzii! Citeste notificarea de disponibilizare a 799 de oameni

Somerii de la Mechel Campia Turzii ar putea primi 2.500 de euro pentru a-si face o afacere

Comentarii Facebook