Targul "Produs de Cluj" se deschide azi la Cluj-Napoca

 

Targul "Produs de Cluj" se deschide azi, 6 aprilie la Cluj-Napoca, de la ora 18:00, in parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind libera. Evenimentul se desfaroara in Cluj intre 6-8 aprilie.

 

In cadrul targului vor participa peste 120 de expozanti, printre care Asociatia Mesterilor Populari cu miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, icoane pe sticla, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrata si lemn, ceramica si costume populare, Asociatia Artizanul Dej cu sculpturi in piatra si marmura, Asociatia Crescatorilor de Ovine Miorita cu branzeturi si carne de miel, precum si diversi producatori de legume, fructe si flori din Rasca, Jucu si Apahida, mici producatori de carne si produse din carne din Turda, Manastireni precum si alte comune din judet.


Expozitia cu vanzare direct de la producatori "Produs de Cluj" va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 21.00.

In cadrul targului, vizitatorii vor putea gusta mici, carnati traditionali, friptura de Turda si bere Ursus. Totodata, in cadrul targului, vizitatorii vor putea achizitiona produse naturale pe baza de lavanda, din culturile de la Radaia.

Pe perioada targului vor dansa si vor canta ansambluri folclorice si interpreti de muzica populara renumiti, printre care Valeria si Traian Ilea, Tinu Veresezan, Lucian Dragan, Marius Ciprian Pop si Orchestra profesionista Cununa Transilvana.


De asemenea, sambata si duminica, incepand cu ora 12.00, copiii pot asista la spectacole de teatru de papusi, sau sa se joace in parcul de distractii special amenajat in acest scop. 

"Odata cu venirea primaverii si apropierea Sfintelor Sarbatori de Pasti, Consiliul Judetean Cluj reia seria targurilor Produs de Cluj cu un nou eveniment dedicat atat degustarii si achizitionarii produselor locale si traditionale de cea mai buna calitate, direct de la producatori, cat si participarii la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej.

Speram ca un numar cat mai mare de clujeni si turisti sa profite de aceasta oportunitate si de timpul frumos anuntat pentru a face o vizita la acest targ devenit traditie", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

 



Comentarii Facebook