Robert Rekkers isi acuza fosta concubina ca minte: Nu am batut-o


Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, se apara in scandalul declansat de fosta lui concubina, Anamaria Florescu, cu care are si un copil si spune ca nu a batut-o.

Anamaria Florescu a depus si o plangere in instanta, in care il acuza pe Robert Rekkers de agresiune si amenintari cu interlopii.

"Cei care ma cunosc stiu ce fel de om sunt si stiu ca acesta nu este stilul meu. Este adevarat ca intre mine si fosta mea partenera a intervenit o situatie ireconciliabila, motiv pentru care am pus punct acestei relatii in luna noiembrie 2009. Am convenit in scris termenii separarii si pasii pe care ii vom face impreuna, pentru ca fiica noastra sa aiba o viata normala. Tot atunci m-am angajat sa platesc o pensie lunara de intretinere, obligatie pe care am respectat-o integral pana la aceasta data", a explicat bancherul, citat de Cancan.

Anamaria Florescu solicita in plangerea depusa in instanta custodia fetitei de doi ani, jumatate din avere si o pensie alimentara de 4.400 de euro.

Fosta concubuna a bancherului a trimis si o somatie la sediul Bancii Transilvania din Cluj: "Va somez sa achitati imediat, prin mandat postal sau transfer bancar pensia de intretinere a fiicei noastre. Va aduc la cunostinta ca pe teritotiul Romaniei refuzul achitarii pensiei de intretinere a minorului constituie infractiune de abandon de familie si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 3 ani. Faptele dumneavoastra de refuz la participarea intretinerii minorei este cu atât mai grava cu cât procedati in acelasi mod nelegal si imoral fata de ceilalti doi copii minori ai dumneavoastra, Adrian Marin si Ralph, pe care ii aveti cu cele doua concubine ale dumneavoastra din Paraguay si Olanda", se arata in documentul citat.

 

Citeste si...

Scandal in familia directorului general al Bancii Transilvania! Acesta este acuzat de fosta concubina ca a batut-o si ca nu ii da bani propriului copil

Comentarii Facebook