ADMITERE UMF Cluj 2011: Vezi numarul de locuri si taxele pentru concurs

Prima sesiune de admitere la Uniersitatea de Medicina si Farmacie din Cluj are loc in 20 iulie, iar inscrierile se fac intre 11 si 16 iulie.

 

Inscrierile se fac intre 11 si 16 iulie, in Aula UMF, de pe strada Pasteur, nr. 6, iar examenul pentru toate specializarile are loc in 20 iulie, potrivit site-ului universitatii clujene. A doua sesiune de examen va fi organizata in luna septembrie, daca dupa prima sesiune vor ramane locuri neocupate.

 

Pentru inscriere, candidatii au nevoie de diploma de Bacalaureat sau echivalentul acesteia, pentru cei care au sustinut examenul in afara tarii, certificat de nastere (copie legalizata), adeverinta medicala, adeverinta din care sa rezulte calitatea de student (pentru studentii care urmeaza a doua specializare), diploma de licenta sau de absolvire (pentru absolventii institutiilor de invatamant superior care vor sa urmeze a doua specializare), patru fotografii, un dosar plic, dovada platii taxei de inscriere, adeverinta de la Inspectoratulo Scolar (pentru membrii lotului national pentru olimpiada de biologie sau chimie) si acte doveditoare pentru cei care solicita scutirea de taxa de inscriere.

 

Taxa de inscriere este de 300 de lei, iar copiii personalului angajat la UMF beneficiaza de o reducere in cuantum de 200 de lei din taxa.

 

Concursul se va desfasura in 20 iulie, sub forma de test grila. Durata probei este de doua ore.

 

Iata numarul de locuri la admiterea din anul universitar 2011/2012

Specializari reglementate sectorial:
Facultatea Medicina- Specializare Medicina- 280 locuri buget/0 locuri taxa
Facultatea Medicina- Specializare Asistenta Medicala Generala- 25 locuri buget/50 locuri taxa
Facultatea Medicina Dentara- Specializare Medicina Dentara- 70 locuri buget/o locuri taxa
Facultatea Farmacie- Specializare Farmacie- 95 locuri buget/70 locuri taxa

Specializari reglementate general:
Facultatea Medicina- Specializarea Radiologie si Imagistica, Specializarea Balneo-fiziokinetoterapie si Recuperare, Specializarea Laborator Clinic- 40 locuri buget/30 locuri taxa
Facultatea Medicina Dentara- Specializarea Tehnica Dentara- 30 locuri buget/20 locuri taxa
Facultatea Farmacie- Specializarea Nutritie si Dietetica- 20 locuri buget/ 30 locuri taxa.

Comentarii Facebook