Scandal in familia directorului general al Bancii Transilvania! Acesta este acuzat de fosta concubina ca a batut-o si ca nu ii da bani propriului copil

Olandezul Robert C. Rekkers, director general al Bancii Transilvania, a fost desemnat "Bancherul anului in 2010". Potrivit Cancan acesta este acuzat de fosta concubina ca a terorizat-o si a batut-o crunt.

 

Robert C. Rekkers are 51 de ani si a trait cu Anamaria Florescu , in varsta de 30 de ani, cu care are si o fetita de doi ani si trei luni. Tanara a solicitat in instantaca fetita lor sa ii fie incredintata exclusiv si a cerut o pensie alimentara de 17500 lei (aproximativ 4400 euro) precum si jumatate din averea dobandita in timpul relatiei de concubinaj, care a durat 6 ani.

 

"Relatiile dintre noi (Robert C. Rekkers si Anamaria Florescu - n.r.) sunt grav si iremediabil vatamate, situatie care impune incredintarea copilului spre crestere si educare unuia dintre parinti. Noi suntem despartiti in fapt, locuind la adrese diferite in Bucuresti, respectiv Cluj. Paratul are un comportament violent atat verbal, cat si fizic, m-a agresat in repetate randuri, provocandu-mi leziuni ce au necesitat mai multe zile de ingrijiri medicale", a declarat Anamaria Florescu in dosarul aflat in instanta, potrivit Cancan.

 

"Copilul este dependent de mine, eu fiind cea care m-am ocupat permanent de ingrijirea, hrana, imbracamintea, mersul la medic si cumpararea medicamentelor. Copilul are tulburari endocrine, ceea ce impune un regim alimentar bio. Sunt co-proprietar al apartamentului de doua camere din Bucuresti, cu imbunatatiri, si lucrez ca asistent manager, avand un salariu lunar de 1.360 de lei. Paratul, care este director general, precum si actionar la Banca Transilvania si la mai multe fonduri de investitii, precum si membru in consiliile de administratie ale mai multor institutii, are in prezent un venit de aproximativ 70.000 lei lunar", mentioneaza fosta iubita a bancherului.

 

In acelasi timp, potrivit Cancan, Anamaria Florescu sustine ca directorul general al Bancii Transilvania este un "tata iresponsabil", ca "nu are o reputatie buna in societate" si ca fetita "nu este atasata de acesta", motiv pentru care solicita ca instanta sa-i interzica lui Rekkers sa petreaca mai mult de 48 de ore in preajma micutei. Anamaria Florescu  il acuza pe Robert C. Rekkers de fapte grave: furt, abandon de familie si amenintare.

 

Sursa Cancan

 

Comentarii Facebook