Reporter: In cati ani credeti ca se va incheia aceasta autostrada? Boc: Multumesc foarte mult pentru intrebare! - VIDEO

 

Intrebat in cati ani va fi terminata autostrada Transilvania, Emil Boc a raspuns sec: "Multumesc foarte mult pentru intrebare!". Nu este un banc, totul s-a intamplat la inaugurarea celor 10 km de autostrada intre Turda si Campia Turzii.

 

Reporter: In cati ani credeti ca se va incheia aceasta autostrada?

Emil Boc: Multumesc foarte mult pentru intrebare!

 

Premierul nu a putut spune cand va fi gata Autostrada Transilvania si nicii in ce zone vor continua lucrarile. "Sunt mai multe sectiuni in analiza, sectiunea de la Gilau la Bors, precum si sectiunea de la Targu Mures la Campia Turzii. Vom analiza toate implicatiile si vom lua decizia in perioada urmatoare", a declarat Emil Boc.

 

Seful Guvernului a spus ca in 2011 Romania se va axa pe coridorul 4, finantat din fonduri UE. "Coridorul 4 este extrem de important din perspectiva banilor europeni. Ar fi o crima sa ai bani gratis de la Uniunea Europeana si sa nu ii folosesti, iar in privinta bugetului vom prioritiza toate cheltuielile pentru infrastructura, iar Bechetelul este o lucrare prioritara in cadrul lucrarilor de pe bugetul de stat", a mai afirmat Emil Boc.

 

Guvernul mai are de platit catre firma Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania, 90 de milioane de euro, care reprezinta lucrarile efectuate si neplatite in 2010.

Comentarii Facebook