Emil Boc a gonit cu Duster -ul pe autostrada Transilvania si s-a simtit ca intr-o alta tara! - VIDEO

Emil Boc a "gonit" astazi pe autostrada intre intre Campia Turzii si Gilau  la inaugurarea celor 10 kilometri dintre Turda si Campia Turzii. Premierul a avut o singura remarca la final: "Parca esti in alta tara, cand mergi pe autostrada".

 

"Senzatia sincera este ca pentru o scurta perioada de timp esti intr-o alta tara. Asa ar fi trebuit sa fie practic toata Romania astazi, plina de autostrazi. Am facut un calcul sumar la plecare, daca cel putin in ultimii 20 de ani numarul de kilometri pe care l-am facut in ultimii 2 ani, astazi Romania avea peste 1.200 de kilometri de autostrada si practic tara ar fi fost brazdata de autostrazi", a declarat premierul Emil Boc, dupa ce a a ajuns cu Duster - ul la Gilau si a parcurs 52 de kilometri pe autostrada Transilvania.

 

Premierul a inaugurat astazi la Campia Turzii inca 10 kilometri de autostrada. Lucrarile la acest scurt tronson au inceput in luna decembrie 2009 si au fost finalizate acum cateva zile.

 

In total, pe tronsonul 2B sunt dati in folosinta 52 de kilometri din Autostrada Transilvania, la care s-a inceput lucrul in 2004 si investitia totala s-a ridicat la 600 de milioane de euro.

 

Premierul nu a stiut sa spuna cand va fi terminata autostrada, pentru ca termenul 2012 pare unul nerealist.

Comentarii Facebook