Razie la ”piloții” de curse de pe Dorobanților. Ce nereguli au găsit polițiștii FOTO


Polițiștii clujeni au efectuat, azi-noapte, o razie în zona străzii Dorobanților, din Cluj-Napoca, pentru a depista vitezomanii.

La data de 13/14.12.2018, în intervalul orar 23:00- 01:00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu lucrători din cadrul RAR Cluj, au organizat o acțiune pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere soldate cu victime sau pagube materiale care au ca principale cauze viteza excesivă (întreceri neautorizate pe drumurile publice între conducatorii de autovehicule), conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice, dar și pentru identificarea stării tehnice necorespunzatoare a autovehiculelor, în zona str. Dorobantilor din municipiu”, informează IPJ Cluj. 

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 26 autovehicule și au  legitimat 31 persoane. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.220 lei. 

De asemenea, au fost reținute 6 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare/lipsa asigurare obligatorie, fiind ridicate și 2 plăcuțe de înmatriculare.


Comentarii Facebook