Razie la Dej! Câte persoane au fost amendate în doar 2 ore


Polițiștii clujeni au desfășurat, marți dimineață, o serie de acțiuni pe raza municipiului Dej.

La data de 8 decembrie a.c., în intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secţiei 5 Poliție Rurală au acţionat pe raza de competenţă, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea răspândirii virusului COVID-19, dar şi pentru impunerea respectării normelor de circulaţie de către toţi participanţii la trafic”, informează IpJ Cluj.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au legitimat 115 persoane şi au verificat 23 de vehicule.

Totodată, în vederea respectării măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, au fost verificate 9 societăţi comerciale şi 16 mijloace de transport persoane.

Ca urmare a abaterilor constate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale. 

Astfel, pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni în conformitate cu  OUG 195/2002R, alte 4 sancţiuni contravenţionale fiind aplicate conform Legii 6/1991R, pentru nerespectarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

Pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, s-a impus aplicarea a 2 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020.


Comentarii Facebook