Duminica 24 Ianuarie

Razie de amploare la Huedin pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă. Câte amenzi s-au dat FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de marți, o serie de acțiuni pe raza orașului Huedin, pentru verofocarea respectării măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19.

La data de 9 iunie a.c., în intervalul orar 07.00-13.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, împreună cu cei ai Secției 8 Poliție Rurală, au acționat pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și respectarea măsurilor impuse în starea de alertă”, informează IPJ Cluj.  

Totodată, prin activitățile desfășurate, polițiștii au urmărit prevenirea faptelor antisociale, menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică și creșterea disciplinei rutiere a participanților la traficul rutier.

Activitățile realizate în  orașul Huedin și pe raza comunelor Aghireșu - Gârbău au condus la legitimarea a peste 200 de persoane și controlarea a 141 de vehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, 38 dintre acestea pentru abateri privind legislația rutieră, fiind totodată reținute 3 permise de conducere si 5 certificate de înmatriculare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj și funcționari publici din cadrul Poliției Locale Huedin.

.

Comentarii Facebook