Profesorul Ilie Parpucea a intrat in "silenzio stampa": "Imi pregatesc apararea impotriva studentei si a Facultatii"


Profesorul Ilie Parpucea, acuzat ca negocia sex contra note, a intrat in "silenzio stampa" pana cand comisia din cadrul Facultatii de Stiinte Economice Cluj nu va anunta decizia in cazul lui.

"Imi pregatesc apararea impotriva studentei si a Facultatii. Nu declar nimic pana cand lucrurile nu se vor limpezi si pana cand nu voi cunoaste ce decizie se va lua impotriva mea", a declarat profesorul Ilie Parpucea, care a lasat sa se inteleaga ca nu intentioneaza sa isi dea demisia.

Intre timp, scandalul sexual de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacaerilor (FSEGA) Cluj a divizat Facultatea in doua tabere. Unii considera ca studenta l-a provocat pe profesor, dar foarte multe tinere povestesc ca profesorul Ilie Parpucea conditiona promovarea examenului contra unor servicii sexuale.

"Pentru toata lumea care se indoieste ca ea e proasta, chiar e: o cunosc personal, am stat cu ea in camin si in loc sa invete, statea pe net, pe facebook sau la telenovele si desigur ca nu invata. Daca nu era asa proasta, ea cu filmul il putea santaja sa o treaca si apoi sa il faca public. Dar cum ea chiar nu are neuroni sa isi puna mintea la contributie, a dat direct pe post filmul. Chiar credeti ca decanul e 'happy' ca i se taraste facultatea in genul asta de scandaluri? Nu e etic ce a facut Parpucea, dar ea putea sa foloseasca in interesul ei toata treaba asta. Si pentru cei care o stiti si personal, nu e nevoie de alte argumente. Iulia draga, ai facut-o de oaie, in stilul tau!", a scris Pavel pe unul dintre forumurile UBB Cluj.

Roxana, o fosta studenta la FSEGA Cluj, a spus ca "am luat ore de statistica dupa ce mi-am picat examenul prima data, l-am avut de dat si la alta facultate si culmea am stiut si l-am luat cu 9. Dupa cateva zile l-am dat cu Parpucea si l-am picat din nou. Asta a fost un profesor caruia ii placea sa se ajunga in situatii de astea sa ceara bani sau alte favoruri pentru a promova examenul. Asta e clar".

Alin a vorbit despre modul in care se "expun" studentele de la FSEGA: "Sunt multe fete de genul asta, numa sa vedeti cum vin imbracate. Zici ca sunt pe centura".

Aceste zvonuri au ajuns si la urechile decanului FSEGA, Dumitru Matis, care a declarat pentru Stiri de Cluj ca "povesti sunt foarte multe. Neavand probe era greu sa facem ceva pe linia aceasta. Vedeti si cu probele care sunt va fi greu sa izbutim, dar eu cred ca vom putea efectiv sa nu mai avem niciun raport de munca cu acest cadru didactic".

Matis a mai spus ca profesorul Ilie Parpucea a fost evaluat in fiecare an. "Era evaluat undeva la medie. Nu era niciuj cadru didactic extraordinar, dar nici cel mai rau. Am avut acces la toate fisele de evaluare si el nu a fost sub medie", a mai spus decanul FSEGA.

 

Vezi si...

Profesorul Ilie Parpucea, care negocia sex contra note, greu de dat afara! VEZI de ce VIDEO

Scandal sexual la UBB! Un profesor de la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj a incercat sa se culce cu o studenta - VIDEO

Comentarii Facebook